Bel: 0174-752000

Volledige ICT-ondersteuning in Someren

Waar de hagelbui van juni 2016 zorgde voor immense schade bij Greenco in Someren, ligt een jaar later de focus op het bouwen aan nieuwe duurzame kassen! En ook op deze locatie in het zuiden van het land kiest Greenco voor volledige ICT-ondersteuning van de BICT Groep. Mooi dat wij ook voor dit nieuwe project onze intensieve samenwerking kunnen voortzetten.

Greenco is een internationale teler en verpakker van de lekkerste snackgroente, zoals snacktomaten, snackpaprika’s en snackkomkommers. Het is een innovatief bedrijf met een vernieuwende kijk op het telen en vermarkten van groente. Samen bouwen wij aan een nieuwe toekomst en zorgen we voor veiligheid, de juiste maatregelen en technische ontwikkelingen. 

Momenteel zijn wij de serverruimte op de nieuwe locatie aan het inrichten, die wordt voorzien van benodigde servers en een VoIP bedrijfstelefonie oplossing. Daarnaast verzorgen wij de IP-camera’s, toegangscontrole en de aanleg van de koper en glasvezel infrastructuur binnen het kassencomplex van ruim 12ha.

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer