Bel: 0174-752000

Versterking van het BICT team!

Marco Noordervliet is sinds juli de nieuwe aanwinst van de BICT Groep. Naast de passie voor zijn dochtertje van acht maanden en zijn vriendin Lisanne Voordenhout, heeft hij ook veel passie voor ICT - waaronder bedrijfstelefonie en automatiseringsoplossingen. Daar wil hij maar al te graag in uitblinken tijdens zijn nieuwe functie. 

Na zijn hbo-opleiding Commerciële Economie af te hebben gerond, heeft Marco ruim tien jaar ervaring opgedaan bij een ICT dienstverlener in de regio. In de functie van accountmanager, met als specialisme ‘vast- en mobiel integraties’ is zijn liefde voor het vakgebied opgebloeid. In de laatste vijf jaar is zijn specialisme gewijzigd van mobiele telefonie naar totaaloplossingen voor bedrijfstelefonie

In zijn nieuwe functie biedt Marco op commercieel vlak versterking aan Bas Voermans. Denk hierbij aan klantbenadering, relatiebeheer en acquisitie op het gebied van bedrijfstelefonie en automatiseringsoplossingen. Dit heeft als doel om u als klant nog meer te kunnen ontzorgen en de beste service te bieden om een langdurige samenwerking te ontwikkelen en/of te continueren. 

Marco gaat met veel energie en positiviteit zijn nieuwe uitdaging aan en wil met zijn ervaring helpen om de BICT Groep gezamenlijk naar een nog hoger level te brengen. Op naar een fijne samenwerking, want zoals u weet houden wij van bouwen aan een nieuwe toekomst!

 

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer