Bel: 0174-752000

Uitfasering traditionele netlijnen

De traditionele telefoniediensten waaronder ISDN en PSTN netlijnen worden de komende periode uitgefaseerd door KPN en dit heeft invloed op de gehele telefoniebranche. De modernisering van de technische infrastructuur houdt in dat de traditionele telefonie volledig zal worden uitgefaseerd en vervangen wordt door VoIP, waarbij gebeld wordt over het internet. 

Per 1 september 2019 worden de enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN netlijnen uitgefaseerd voor eindklanten van KPN en KPN Wholesale. De ISDN15/20/30 netlijnen worden door KPN vooralsnog gecontinueerd en zijn tot minimaal 1 januari 2021 beschikbaar.

Buiten het feit dat de traditionele netlijnen volledig komen te vervallen, waardoor de overstap op nieuwe technieken als VoIP een vereiste is, biedt VoIP vele mogelijkheden om de bereikbaarheid van uw organisatie verder te optimaliseren. Verder levert de transitie naar VoIP aanzienlijke kostenbesparingen op en kan onderling zelfs kosteloos gebeld worden, waar dan ook ter wereld. Met een internetverbinding kunnen wij voor u eenvoudig uw IP-telefoons aansluiten. Eindeloos veel voordelen, zoals flexibiliteit, actualiteit, online inzicht en een totaaloplossing. 

Wij begeleiden u graag stapsgewijs naar een optimaal bereikbare organisatie, welke toekomstbestendig is! Wenst u meer informatie, dan zijn wij te bereiken op 0174-752000. 

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer