Bel: 0174-752000

Slimme mensen snacken gezond!

Dat Greenco een langdurige en intensieve samenwerking met de BICT Groep heeft op het gebied van ICT, dat wist u waarschijnlijk al. Recent hebben wij ook een contract afgesloten voor de levering van gezonde snackgroente voor op ons kantoor. Slimme mensen snacken namelijk gezond! Zo kunnen wij weer vol energie totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken bedenken, leveren en beheren

Wekelijks worden wij door Greenco voorzien van gezonde snacktomaten, -komkommers en –paprika’s. Met deze vitamine C bommetjes dragen wij een steentje bij aan de gezonde leefstijl van ons personeel! Door dagelijks een handjevol snackgroente te nemen, hebben zij namelijk al de helft van de aanbevolen groente binnen.

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer