Bel: 0174-752000

Nieuwe website BICT Groep online

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om de nieuwe website online te krijgen. Zowel tekst als beeldmateriaal zorgen ervoor dat de website uitstraalt waar de BICT Groep voor staat: slimme ICT-oplossingen die werken.

De oude website van de BICT Groep stamde uit 2011, het jaar waarin wij het bedrijf opgericht hebben.  Aan het eind van 2016 is besloten dat de website beter moet uitstralen waar wij voor staan: slimme ICT-oplossingen die werken! 

Dat kon alleen door de gehele website op de schop te gooien en opnieuw te laten bouwen. Op deze manier was het mogelijk om de website responsive te maken, zodat u hem via ieder device eenvoudig kunt benaderen en bekijken. Daar hoorde ook nieuw en fris beeldmateriaal en pakkende teksten bij. 

Wij zijn trots op het eindresultaat! Dat neemt niet weg dat wij erg benieuwd zijn naar uw mening. Heeft u tips of suggesties ter verbetering? Schroom dan niet om dit aan ons te laten weten, dat kan door het formulier op onze contactpagina in te vullen.  

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer