Bel: 0174-752000

Bouwen aan onze toekomst

Na zes jaar in ons pand aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk te hebben geopereerd, zijn wij uit ons jasje gegroeid. Samen met aannemersbedrijf Nivo bouw bouwen wij aan onze toekomst. Vanuit het pand aan de Koopmanstraat in Naaldwijk kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Vanaf de start van de BICT Groep in 2011 zijn wij al gevestigd aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk. Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers is anno 2017 uit haar jasje gegroeid en dat mag de komst van slimme medewerkers niet in de weg staan. In samenwerking met het aannemingsbedrijf Nivo Bouw hebben wij ervoor gekozen aan onze toekomst te bouwen aan de Koopmanstraat in Naaldwijk. 

Het nieuwe bedrijfspand beschikt over goede vergaderfaciliteiten en een vernieuwde demoruimte. Daarnaast wordt het pand voorzien van een High Tech Network Operating Center (NOC) van waaruit onze gespecialiseerde helpdeskmedewerkers u perfect van dienst kunnen zijn. Zij zijn op deze manier in staat om u professioneler proactief systeembeheer en een betere ondersteuning te kunnen bieden. 

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer