Bel: 0174-752000

Bij een nieuw gezicht, hoort een nieuw verhaal

Dylan Wuyts

Dylan is vanaf begin 2017 werkzaam als eerstelijns supportmedewerker binnen onze helpdesk. Na zijn studie “Medewerker ICT Beheer” te hebben afgerond en een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in de ICT is Dylan terecht gekomen bij de BICT Groep. Al van jongs af aan is hij met computers en techniek in de weer en op 24-jarige leeftijd heeft hij ervoor gekozen om zijn ICT carrière voort te zetten bij de BICT Groep.

Dylan staat bekend om zijn goede gevoel voor humor en zijn familie en vrienden wijzen hem hier maar al te graag op. Ook heeft hij veel geduld, kan hij goed luisteren en is oplossingsgericht. Iets wat hij goed kan toepassen in zijn nieuwe functie. Dylan is bij BICT Groep gaan werken gezien de grote diversiteit aan klanten en relaties en de complexiteit van ICT oplossingen. Hij vind het dan ook prachtig hier in teamverband aan te kunnen bijdragen.  

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” aldus Dylan. Mocht hij voor het komende jaren één project moeten kiezen, dan zou hij een groot en complex ICT netwerk op willen zetten en beheren. “Wat ik in mijn vrije tijd doe, is het kijken naar series en films, uitgaan of gamen.”

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer