Bel: 0174-752000

Artikel BICT Groep in MKB streamer

Heeft u ons artikel al gespot in de maarteditie van de streamer van MKB Westland? We hebben hier nogmaals het volledige artikel gepubliceerd. Leest u mee?

Het nieuwe kantoorpand biedt ook ruimte voor nog meer slimme medewerkers. Zo is het team van specialisten vanaf begin van dit jaar met drie professionele collega`s uitgebreid. Bas Voermans: “Samen bouwen wij aan de toekomst van de BICT Groep en aan de ontwikkeling van onze medewerkers.”

 

DE SPECIALIST IN KANTOORAUTOMATISERING EN BEDRIJFSTELEFONIE-OPLOSSINGEN

De BICT Groep is één overkoepelende groep van waaruit zij automatisering, bedrijfstelefonie, hosted services en datanetwerken aanbiedt. Marco Noordervliet – commercieel manager: “Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers bedenkt,  levert en beheert op een flexibele, dynamische en kostenbesparende manier totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Het doel is om organisaties compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij wij streven naar een langetermijnrelatie.” Wilt u het nieuwe pand van BICT Groep bewonderen? Maak dan een afspraak door te bellen of te e-mailen. U bent van harte welkom!

 

NIEUWE LOCATIE MET ULTRAMODERNE HELPDESKFACILITEITEN 

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk te hebben gewerkt, is de BICT Groep recent verhuisd naar de Koopmanstraat. Eveneens in Naaldwijk, maar ditmaal gevestigd in een pand dat volledig klaar is voor de toekomst. “Mede door goede vergaderfaciliteiten, een vernieuwde demoruimte en een hightech Network Operating Center

(NOC) kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn,” aldus Bas Voermans – directeur van de BICT Groep. “Onze helpdeskmedewerkers kunnen nu op een professionelere manier proactief systeembeheer en ondersteuning bieden aan onze klanten.”

 

PROACTIEF SYSTEEMBEHEER

Door de ultramoderne faciliteiten kan de BICT Groep haar diensten nog beter verlenen. Zo worden binnen het realtime monitoringsysteem storingen vroegtijdig opgespoord door proactief systeembeheer. Dat houdt in dat een klant verder kan met de dagelijkse werkzaamheden en vaak niet eens door heeft gehad dat zich een storing heeft voorgedaan in hun netwerkinfrastructuur.

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer