Bel: 0174-752000

Amrâth Hotels kiest voor de BICT Groep

Amrâth Hotels zocht naar een kostenreducerende en toekomstgerichte oplossing voor hun bedrijfstelefonie. Zij besloot om de gehele hotelketen te migreren naar VoIP, met bijbehorende complete vast-mobiel-integratie en hotel software-integratie. Voor dit vraagstuk heeft de BICT Groep met Samsung een hospitality oplossing uitgewerkt, waarbij alle zeventien de hotels voorzien zijn van een IP-based communicatieplatform. De hotels zijn hierdoor volledig gemigreerd naar VoIP en voorzien van geavanceerde vast-mobiel-integraties. Verder zijn alle vaste toestellen bij de recepties, vergaderzalen en kantooromgevingen voorzien van geavanceerde Samsung IP toestellen met overzichtelijke functietoetsen. De efficiëntie van medewerkers is op die manier aanzienlijk verhoogd!  

Natuurlijk hebben wij rekening gehouden met specifieke wensen vanuit de hotelketen! Een belangrijke voorwaarde was bijvoorbeeld dat de bestaande inpandige infrastructuur in de (veelal monumentale) gebouwen behouden moest blijven. Dit behoud gold ook voor de specifieke hoteltoestellen in de kamers en suites. 

Wij zijn trots dat wij, in samenwerking met onze distributeur Nimava Group, de complete telefonieoplossing mochten verzorgen en installeren. De kostenbesparing heeft gezorgd dat de kosten voor maandelijkse abonnementen en het belverkeer gedaald zijn. Daarnaast wordt de totale telefonie omgeving centraal gemonitord en beheerd, waardoor Amrâth Hotels een aanzienlijke besparing gerealiseerd heeft ten opzichte van de beheerkosten.

Overig nieuws

Voorkom dataverlies met online back-up

Een automatische back-up van uw bedrijfsgegevens zorgt ervoor dat u nooit meer data kwijt raakt. Ook niet wanneer de oorzaak brand of diefstal is. De slimme back-ups die in de cloud worden gemaakt, kunnen vanaf verschillende locaties benaderd worden. Vanaf welke locatie u dus ook werkt, u kunt altijd bij uw bestanden.

> Lees meer

Slimme mensen snacken gezond

Slechts 15% van de Nederlandse volwassenen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Uit onderzoek blijkt dat de werkvloer dé uitgelezen kans biedt om dit percentage te verhogen. Zo toont de studie van Greenco, in samenwerking met Wageningen University & Research, aan dat snackgroenten het traditionele koekje bij de koffie kunnen vervangen.

> Lees meer

Beveilig uw website met een SSL-certificaat

Beschikt u al over een SSL-certificaat voor uw website? Met Secure Sockets Layer, ofwel SSL, zorgt u ervoor dat uw website via https benaderbaar is én dat uw website minder gevoelig is voor cybercriminelen.

> Lees meer