Bel: 0174-752000

Complete oplossingen op het gebied van hosting services

De BICT Groep levert een breed pakket aan internetdiensten, die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit het dagelijkse leven. Van webhosting tot aan de verzorging van uw domeinregistratie en van colocatie tot aan online werkplekken. Dit alles doen wij tegen een aantrekkelijke prijs voor de zakelijke markt.

Kostenbesparing door hosting services

Wij nemen alle zorgen omtrent hosting services uit handen, zodat u geen omzet kunt mislopen door gebrek hieraan. Door slim gebruik te maken van colocatie en online werkplekken zorgen wij ervoor dat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn voor uw (potentiele) klanten. Wij begeleiden u graag bij het adviseren, inrichten en beheren van uw hosting services, zodat u zich gewoon kunt blijven focussen op hetgeen waar u goed in bent.

Wilt u nog slimmer werken? Dan helpen wij u graag bij het maken van de keuze voor de juiste hosting omgeving. Maak een afspraak en wij laten u zien waar u verbeteringen door kunt voeren in uw huidige bedrijfsvoering. 

Ontzorgd door hosting services

Zowel het mkb, de overheid, zorgsector en grootzakelijke bedrijven zijn klanten van de BICT Groep. Wij bieden ze een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van webhosting services. Van advies tot de inrichting en van implementatie tot systeembeheer, wij denken altijd oplossingsgericht met u mee! 

Beheer op afstand en op locatie

Door uw webhosting omgeving door de BICT Groep te laten beheren, voorkomt u hoge beheerkosten. U hoeft nergens meer naar om te kijken. Dat doen wij voor u met onze gespecialiseerde beheersoftware, zodat u zich op uw dagelijkse werkzaamheden kunt richten. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u namelijk blijven doen waar u goed in bent. 

Wij werken met transparante servicecontracten, waarmee wij uw webhosting omgeving 24/7 proactief beheren. Ad-hoc dienstverlening of een eventuele storing kunnen zodoende tot het minimum beperkt worden. Doet zich onverhoopt toch een storing voor? Dan wordt deze automatisch gemeld aan onze beheerders, die de storing zo snel mogelijk verhelpen binnen onze data center locaties.