Bel: 0174-752000

Goede it-infrastructuur door colocatie

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, de BICT Groep zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal goed met elkaar kunnen communiceren. Wij bieden vanuit onze datacenters geavanceerde colocatie diensten aan zowel grote als kleine it-omgevingen. Op deze manier bent u gegarandeerd van een optimale up- time van uw servers binnen onze carrier neutrale datacenters. Wij geven u graag een rondleiding binnen een van onze datacenters.

Minimaal bedrijfsrisico

De datacenters van de BICT Groep zijn zodanig ontworpen dat wij u optimale betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit kunnen garanderen. Zowel het datacenter, netwerk als de omgeving in de cloud worden door onszelf beheerd, waardoor wij hier 24/7 inzicht in hebben. Uw vertrouwelijke informatie is bij ons ook echt in vertrouwelijke handen! 

U hoeft nergens meer naar om te kijken en kunt met een minimaal bedrijfsrisico verder met uw dagelijkse werkzaamheden. Van installatie tot en met implementatie en service, wij ontzorgen u in zijn geheel op het gebied van colocatie.