Bel: 0174-752000

Complete oplossingen op het gebied van bedrijfstelefonie

Stelt u zich eens voor dat u een telefoongesprek mist van een klant of medewerker die uw hulp nodig had. U wilt slechte bereikbaarheid koste wat het kost voorkomen. Wij zorgen ervoor dat u geen enkel belletje hoeft te missen.

De BICT Groep zorgt dat u altijd bereikbaar bent, dat is namelijk wat vandaag de dag van u verlangd wordt. Wij beloven u dat u overal en altijd in staat bent om uw klanten en medewerkers te woord te staan. 

Kostenbesparing door bedrijfstelefonie

Voor uw bedrijfstelefonie nemen wij alle diensten rondom de telecommunicatie uit handen. Wij zorgen dat u altijd bereikbaar bent, zodat u geen omzet mis kunt lopen door het gebrek aan een goede bereikbaarheid.

Omdat wij alleen met A-merken werken, bieden wij u daarnaast de garantie dat u niet voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan. Ook zorgen wij ervoor dat u de juiste toestellen krijgt voor uw bedrijfstelefonie omgeving, of u nu voor on premise telefonie of voor telefonie vanuit onze eigen cloud kiest. Bedrijfstelefonie kan u een flinke kostenbesparing opleveren.

Wij laten u graag het voordeel van onze bedrijfstelefonie oplossingen ten opzichte van uw huidige telefonie omgeving zien. Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen door het kiezen van de juiste bedrijfstelefonie oplossing? Neem contact met ons op, dan rekenen wij het voor u uit. 

 

Ontzorgd door bedrijfstelefonie

Overal en altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en medewerkers? Naast ons deskundige advies helpen wij u bij de levering en beheer van een passende telefonie-oplossing. Denk hierbij zowel aan conventionele ISDN-infrastructuur als bellen op basis van IP (Voice over IP). 

Inzicht in aanwezigheid (presence) 

Met Samsung Xchange bent u verzekerd van snelle en duidelijke inzichten in de aanwezigheid en status van uw collega’s. Via de computer en telefoon kunt u gemakkelijk doorschakelen en weet u precies wanneer iemand aan- of afwezig is. Dit zorgt voor een gestroomlijnde gespreksvoering en een professionele communicatiewijze tussen u, uw collega en uw klanten.

 

Beheer op afstand of op locatie

Laat uw bedrijfstelefonie omgeving door de BICT Groep beheren en voorkom hoge beheerkosten. Wij beschikken namelijk over gespecialiseerde beheersoftware, waardoor u nergens naar om hoeft te kijken. U kunt zich op uw dagelijkse werkzaamheden blijven focussen, want als wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Naast de ad-hoc dienstverlening die wij bieden, werken wij met transparantie servicecontracten. Daarmee beheren wij uw telefonienetwerk 24/7 proactief, zodat een eventuele storing voorkomen kan worden. Doet deze zich toch onverhoopt voor, dan wordt de storing automatisch gemeld aan onze telecombeheerders en verhelpen zij deze zo snel mogelijk.