Bel: 0174-752000

Welkom Maurice v/d Heuvel!

17 november 2017

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator. Buiten het bieden van tweedelijns gebruiksondersteuning, bewaakt hij de ticketstatussen en supportverzoeken die wij binnenkrijgen op de afdeling automatisering. Hij zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

Hiervoor werkt Maurice intensief samen met onze andere specialisten en is hij een spin in het web tussen u als klant en onze automatiseringsafdeling. Op deze manier kan onze dienstverlening voor u nog verder geoptimaliseerd worden. Maurice heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de IT en is reeds bekend met de proactieve monitoring tools van SolarWinds, dat volledig geïntegreerd is binnen de nieuwe helpdesk van de BICT Groep. Maurice neemt vanaf heden volledig de rol van Tomas Hogendoorn over.

Op naar een fijne samenwerking, want slimme mensen werken samen.

Overig nieuws

9 juli 2018

Welkom Bert

Bert Hartsuiker zal vanaf juli onderdeel uitmaken van ons team van specialisten. Met zijn functie als ICT Service Manager wordt hij hét centrale aanspreekpunt voor alle meldingen, storingen en taken. 

> Lees meer

13 juni 2018

Hét gezicht achter de helpdesk

Kai de Gier, onze eerste lijn helpdeskmedewerker, geeft u een kijkje in zijn leven. In zijn blog vertelt hij het een en ander over zichzelf en zijn werkzaamheden bij de BICT Groep. Bent u benieuwd naar wie onze gespecialiseerde helpdeskmedewerker is en waar hij zich zoal mee bezighoudt?

> Lees meer

4 juni 2018

Optimaliseren van klantenservice door Live Chat & WhatsApp Business

Een goede klantenservice staat bij ons centraal. Daarom biedt BICT Groep u sinds kort de mogelijkheid om gebruik te maken van de Live Chat functie op onze website. Daarnaast zullen wij binnenkort van start gaan met WhatsApp Business.

> Lees meer