Bel: 0174-752000

Welkom Maurice v/d Heuvel!

17 november 2017

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator. Buiten het bieden van tweedelijns gebruiksondersteuning, bewaakt hij de ticketstatussen en supportverzoeken die wij binnenkrijgen op de afdeling automatisering. Hij zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

Hiervoor werkt Maurice intensief samen met onze andere specialisten en is hij een spin in het web tussen u als klant en onze automatiseringsafdeling. Op deze manier kan onze dienstverlening voor u nog verder geoptimaliseerd worden. Maurice heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de IT en is reeds bekend met de proactieve monitoring tools van SolarWinds, dat volledig geïntegreerd is binnen de nieuwe helpdesk van de BICT Groep. Maurice neemt vanaf heden volledig de rol van Tomas Hogendoorn over.

Op naar een fijne samenwerking, want slimme mensen werken samen.

Overig nieuws

28 maart 2018

Artikel BICT Groep in MKB streamer

Heeft u ons artikel al gespot in de maarteditie van de streamer van MKB Westland? We hebben hier nogmaals het volledige artikel gepubliceerd. Leest u mee? 

> Lees meer

1 december 2017

De BICT Groep is eind november verhuisd

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres aan de Koopmanstraat 42. We blijven in Naaldwijk en zijn daar een kantoorpand betrokken dat volledig klaar is voor de toekomst.

> Lees meer

18 oktober 2017

Samsung Best Partner Business Communications

Mede door onze innovatieve VoIP bedrijfstelefonie oplossingen en strategie, zijn wij gisteren in Korea door de vice president van Samsung verkozen tot Best Partner Business Communications van Nederland. http://www.bictgroep.nl/over-ons/

> Lees meer