In beeld
Helpdesk


Bel: 0174-752000

Welkom Maurice v/d Heuvel!

17 november 2017

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator. Buiten het bieden van tweedelijns gebruiksondersteuning, bewaakt hij de ticketstatussen en supportverzoeken die wij binnenkrijgen op de afdeling automatisering. Hij zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

Hiervoor werkt Maurice intensief samen met onze andere specialisten en is hij een spin in het web tussen u als klant en onze automatiseringsafdeling. Op deze manier kan onze dienstverlening voor u nog verder geoptimaliseerd worden. Maurice heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de IT en is reeds bekend met de proactieve monitoring tools van SolarWinds, dat volledig geïntegreerd is binnen de nieuwe helpdesk van de BICT Groep. Maurice neemt vanaf heden volledig de rol van Tomas Hogendoorn over.

Op naar een fijne samenwerking, want slimme mensen werken samen.

Overig nieuws

1 december 2017

De BICT Groep is eind november verhuisd

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres aan de Koopmanstraat 42. We blijven in Naaldwijk en zijn daar een kantoorpand betrokken dat volledig klaar is voor de toekomst.

> Lees meer

18 oktober 2017

Samsung Best Partner Business Communications

Mede door onze innovatieve VoIP bedrijfstelefonie oplossingen en strategie, zijn wij gisteren in Korea door de vice president van Samsung verkozen tot Best Partner Business Communications van Nederland. http://www.bictgroep.nl/over-ons/

> Lees meer

14 september 2017

MVO: Sponsoring BICT Groep stadion

Sinds kort mag de BICT Groep zich, door middel van maatschappelijke steun, hoofdsponsor noemen van het voetbalstadion van FC ’s-Gravenzande. Heeft u ons reclamebord al zien schitteren?

> Lees meer