Bel: 0174-752000

De BICT Groep is eind november verhuisd

1 december 2017

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres aan de Koopmanstraat 42. We blijven in Naaldwijk en zijn daar een kantoorpand betrokken dat volledig klaar is voor de toekomst.

Mede door goede vergaderfaciliteiten, een vernieuwde demoruimte en een High Tech Network Operating Center (NOC) kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Onze helpdeskmedewerkers kunnen u professioneler proactief systeembeheer en ondersteuning bieden. Daarnaast hebben wij nu voldoende ruimte voor de komst van nog meer slimme medewerkers

In het bijzonder willen wij aannemersbedrijf Nivo bouw bedanken, waarmee wij samen aan onze toekomst hebben mogen bouwen!

Wilt u ons nieuwe pand komen bewonderen? Maak dan een afspraak met ons. Voor nu is het sowieso handig om ons huidige adres in uw administratie te wijzigen naar het nieuwe adres.

Ons nieuwe adres is:

Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

 

Overig nieuws

28 maart 2018

Artikel BICT Groep in MKB streamer

Heeft u ons artikel al gespot in de maarteditie van de streamer van MKB Westland? We hebben hier nogmaals het volledige artikel gepubliceerd. Leest u mee? 

> Lees meer

17 november 2017

Welkom Maurice v/d Heuvel!

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator en zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

> Lees meer

18 oktober 2017

Samsung Best Partner Business Communications

Mede door onze innovatieve VoIP bedrijfstelefonie oplossingen en strategie, zijn wij gisteren in Korea door de vice president van Samsung verkozen tot Best Partner Business Communications van Nederland. http://www.bictgroep.nl/over-ons/

> Lees meer