Bel: 0174-752000

De BICT Groep is eind november verhuisd

17 november 2017

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres aan de Koopmanstraat 42. We blijven in Naaldwijk en zijn daar een kantoorpand betrokken dat volledig klaar is voor de toekomst.

Mede door goede vergaderfaciliteiten, een vernieuwde demoruimte en een High Tech Network Operating Center (NOC) kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Onze helpdeskmedewerkers kunnen u professioneler proactief systeembeheer en ondersteuning bieden. Daarnaast hebben wij nu voldoende ruimte voor de komst van nog meer slimme medewerkers

In het bijzonder willen wij aannemersbedrijf Nivo bouw bedanken, waarmee wij samen aan onze toekomst hebben mogen bouwen!

Wilt u ons nieuwe pand komen bewonderen? Maak dan een afspraak met ons. Voor nu is het sowieso handig om ons huidige adres in uw administratie te wijzigen naar het nieuwe adres.

Ons nieuwe adres is:

Koopmanstraat 42
2672 GB Naaldwijk

 

Overig nieuws

9 juli 2018

Welkom Bert

Bert Hartsuiker zal vanaf juli onderdeel uitmaken van ons team van specialisten. Met zijn functie als ICT Service Manager wordt hij hét centrale aanspreekpunt voor alle meldingen, storingen en taken. 

> Lees meer

13 juni 2018

Hét gezicht achter de helpdesk

Kai de Gier, onze eerste lijn helpdeskmedewerker, geeft u een kijkje in zijn leven. In zijn blog vertelt hij het een en ander over zichzelf en zijn werkzaamheden bij de BICT Groep. Bent u benieuwd naar wie onze gespecialiseerde helpdeskmedewerker is en waar hij zich zoal mee bezighoudt?

> Lees meer

4 juni 2018

Optimaliseren van klantenservice door Live Chat & WhatsApp Business

Een goede klantenservice staat bij ons centraal. Daarom biedt BICT Groep u sinds kort de mogelijkheid om gebruik te maken van de Live Chat functie op onze website. Daarnaast zullen wij binnenkort van start gaan met WhatsApp Business.

> Lees meer