Bel: 0174-752000

Artikel BICT Groep in MKB streamer

28 maart 2018

Heeft u ons artikel al gespot in de maarteditie van de streamer van MKB Westland? We hebben hier nogmaals het volledige artikel gepubliceerd. Leest u mee?

Het nieuwe kantoorpand biedt ook ruimte voor nog meer slimme medewerkers. Zo is het team van specialisten vanaf begin van dit jaar met drie professionele collega`s uitgebreid. Bas Voermans: “Samen bouwen wij aan de toekomst van de BICT Groep en aan de ontwikkeling van onze medewerkers.”

 

DE SPECIALIST IN KANTOORAUTOMATISERING EN BEDRIJFSTELEFONIE-OPLOSSINGEN

De BICT Groep is één overkoepelende groep van waaruit zij automatisering, bedrijfstelefonie, hosted services en datanetwerken aanbiedt. Marco Noordervliet – commercieel manager: “Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers bedenkt,  levert en beheert op een flexibele, dynamische en kostenbesparende manier totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Het doel is om organisaties compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij wij streven naar een langetermijnrelatie.” Wilt u het nieuwe pand van BICT Groep bewonderen? Maak dan een afspraak door te bellen of te e-mailen. U bent van harte welkom!

 

NIEUWE LOCATIE MET ULTRAMODERNE HELPDESKFACILITEITEN 

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat in Naaldwijk te hebben gewerkt, is de BICT Groep recent verhuisd naar de Koopmanstraat. Eveneens in Naaldwijk, maar ditmaal gevestigd in een pand dat volledig klaar is voor de toekomst. “Mede door goede vergaderfaciliteiten, een vernieuwde demoruimte en een hightech Network Operating Center

(NOC) kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn,” aldus Bas Voermans – directeur van de BICT Groep. “Onze helpdeskmedewerkers kunnen nu op een professionelere manier proactief systeembeheer en ondersteuning bieden aan onze klanten.”

 

PROACTIEF SYSTEEMBEHEER

Door de ultramoderne faciliteiten kan de BICT Groep haar diensten nog beter verlenen. Zo worden binnen het realtime monitoringsysteem storingen vroegtijdig opgespoord door proactief systeembeheer. Dat houdt in dat een klant verder kan met de dagelijkse werkzaamheden en vaak niet eens door heeft gehad dat zich een storing heeft voorgedaan in hun netwerkinfrastructuur.

Overig nieuws

1 december 2017

De BICT Groep is eind november verhuisd

Na zes jaar met veel plezier aan de Slotenmakerstraat te hebben gewerkt, zijn wij onze werkdag eind november begonnen op ons nieuwe adres aan de Koopmanstraat 42. We blijven in Naaldwijk en zijn daar een kantoorpand betrokken dat volledig klaar is voor de toekomst.

> Lees meer

17 november 2017

Welkom Maurice v/d Heuvel!

Maurice v/d Heuvel is vanaf december 2017 ons nieuwe gezicht en onderdeel van het team van specialisten. Hij ondersteunt zijn collega’s in de functie van IT-servicedesk coördinator en zal er mede zorg voor dragen dat IT projecten succesvol worden uitgevoerd bij onze klanten. 

> Lees meer

18 oktober 2017

Samsung Best Partner Business Communications

Mede door onze innovatieve VoIP bedrijfstelefonie oplossingen en strategie, zijn wij gisteren in Korea door de vice president van Samsung verkozen tot Best Partner Business Communications van Nederland. http://www.bictgroep.nl/over-ons/

> Lees meer